Приятелите на Робърт Патинсън са силно обезпокоени, че аверът им е на път отново да се събере с бившето си гадже Кристен Стюарт.

Според близки до екранния вампир Едуард той бил склонен не само да прости изневярата на експоловинката си, но и да се върне при нея, пише bliasak.bg.

Оказа се, че след доста сърцераздирателен 1-часов телефонен разговор, двамата с Кристен Стюарт в крайна сметка се разбрали да се видят.

Според приятел на Робърт той бил склонен да се събере отново с Кристен, тъй като я съжалявал. Освен това се съгласил двамата да се видят, защото искал очи в очи да й каже всичко, което мисли за неловката ситуация, в която го вкара.

"Кристен умоляваше Роб да се видят, за да могат да си поговорят. Беше очевадно, че тя прави всичко възможно да му влезе отново под кожата и най-накрая успя, той се съгласи двамата да се срещнат", споделил приятел на актьора.

"Робърт дори сподели, че тя сигурно се чувства по-зле от него, защото освен че трябваше да приеме болезнената си раздяла с него, й се наложи да изтърпи и факта, че вече всички я описват като злодейка, а той поличава симпатиите на хората", допълнил още мъжът.