Националният ни селекционер Любослав Пенев извика 21 футболисти за световните квалификации срещу Италия и Армения.

Сред избраниците на Пенев ги няма Мартин Петров и Валери Божинов. Те няма да са дори на резервната скамейка. България ще е домакин и в двата мача – на 7-ми септември с Италия и с Армения на 11-ти септември. Колеги на Божинов коментираха, че той не е във форма, не тренирал редовно и ще бъде само в тежест на отбора в тежките квалификации.

Докато ние се потим по терените, той е на меден месец, на купони, на покупки с жена си и къде ли не, но само не на стадиона. Ще ни издъни, твърдят колегите му. Те подметнаха, че с кариерата на Божинов явно е свършено, защото нито един отбор не му предлага трансфер и на практика той е безработен. Запецнали са и преговорите с Левски, където явно става дума за пазарлък за повече пари. Накрая може да го вземат само Бистришките тигри, пошегуваха се фенове.

Други пък казаха, че Божинов е идеалният пример как една жена може да съсипе кариерата на един мъж. Николета го искаше до себе си и го въртеше и продължава да го върти на малкия си пръст. Вместо да си търси отбор, той се държи за полата й и отказа единственото добро предложение, понеже тя категорично отказа да отиде с него. Много от футболистите съчетават идеално семейния живот и спорта, пише skandalno.net.

Много футболни съпруги се местят при мъжете си из цяла Европа и отглеждат децата си в различни страни, за да запазят семействата си и да бъдат до любимия човек. Миска роди в Израел, аз да е до мъжа си. Фолкпевица обещава от пролетта да се заточи в Краснодар. Единствено Николета нехае за провалената кариера на мъжа си и го иска на всяка цена до себе си, за да ходи с него по светски партита. Както е тръгнало, Валери има шанс единствено да влезе във ВИП Брадър да препечели някой лев, а после, като остане без пари, е доста съмнително дали любвеобилната му съпруга ще остане с него.