Ивет Лалова обяви, че скоро смята да се омъжи за италианския си колега и любим Симоне Колио и двамата вече мислели за дете.

Двамата са влюбени от близо 3 години, а през 2011-а Ивет се пренесе да живее в Риети при своя любим. Заради него тя си смени и треньора и сега делят един и същ със Симоне.

Попаднах и в едни друг свят на спорта, разказва тя. В него можеш да имаш семейство и да си на пистата заедно с човека, който обичаш, пише lifestyle.bg.

Те се влюбили в много труден момент за Ивет. Точно когато била със счупен крак и изпаднала в депресия, че може да се състезава. Тогава той застанал до нея, утешавал я, повдигал духа й и й обяснявал колко я обича. Тя със смях си спомня, че любимият й даже не подозирал, че тя е способна да пробяга 100 метра за по-малко от 11 секунди и бил удивен, когато видял постижението й. Европейската ни шампионка на 100 метра е много горда, когато е видяла изумлението, изненадата и любовта в очите на любимия си човек.

"Той ме боготвори и всеки рекорд, който постигна, го посвещавам на страната си и на него", споделя Ивет, която на Олимпиадата получи титлата най-секси дупе.

За три години женската мъдрост й е показала, че това е човекът, с когото иска да прекара живота си и на когото да роди деца. Децата ще дойдат след като привърши кариерата си и тя смята, че това ще е в Рио.

А за сватбата просто трябва да определят датата. Роклята и костюма щели да купят лесно, усмихва се влюбената спортистка.