Никол Кидман на 45 години изглежда поне с десетина по-млада.

Наскоро тя за първи път от много години направи топлес фотосесия за списание W Magazine, пишат от kliuki.bg.

Не е трудно човек да се досети каква е тайната на младостта, благодарение на която прелестната Кидман изглежда толкова добре. И този чудесен вид не е само игра на фотошопа: Никол и в реалността е свежа и с младежко излъчване, благодарение на пластичната хирургия.

Папараци успяха да снимат в едър план звездата пред хотел Greenwich. В Ню Йорк. Никол в чудесна форма: кожата на лицето й е като праскова, бръчки изобщо не се виждат. Истинско чудо! Но обяснението е съвсем прозаично:ботокс!

Когато актрисата се опитала да се усмихне, лицето й буквално се “разглобило” на две. Устните й се разтегнали с известно усилие, а горната част на прекрасното й лице останала неподвижна, като замразена. Дори една усмивка й се удава трудно, как ли ще играе героините си, които винаги са с тънка чувственост и най-малкото трепване на мускулче върху лицето вади на показ душевния им мир!

И друг път е ставало дума, че Никол Кидман е привърженичка на ботокса. Но сега следите му стават видими: тя с мъка движи веждите си, когато трябва да покаже учудване или радост, прекрасното й лице е като извадено от фризер, като замразено

Известно е, че това е “отмъщението” на ботокса: когато дозите са в повече, бръчки наистина няма, но и изразителността на лицето изчезва и то се превръща в статична маска.

Обяснимо е защо Никол е така загрижена за младежката си визия. В момента тя е търсена както никога досега. Кидман работи върху две роли в лентите “Railway Man” и “Nymphomaniac”. Предстои й още да влезе в кожата на Грейс Кели, покойната принцеса на Монако. В същото време Никол е щастлива съпруга и майка на две малки момиченца. Как да не пожелае да спре хода на времето!