Гери Халиуел, която на 6 август стана на 40 години, е новото гадже на британския актьор Ръсел Бранд.

37-годишният комик не си губи времето, след като се раздели със съпругата си Кейти Пери в края на миналата година. До официалното обявяване на развода им през юли, Ръсел вече беше набрал актив от няколко нови любовни афери.

Последната, с бившата "спайска", изглежда става все по-сериозна, коментира Music-News.com. За сближаването съществена роля изиграли Олимпийските игри, които се проведоха в Лондон.

На церемонията по закриването Гери пя на сцената, заедно със своите бивши колежки от Spice Girls. Русото миньонче беше покатерено на покрива на лондонско такси и изпя с другите момичета два хита от 90-те години.

"Нещата между тях стават изключително сериозни. И преди са се срещали няколко пъти, но се опознаха истински около Олимпиадата", коментира запознат източник пред в. Sun.

"Хората си помислиха, че той се бъзикаше, когато каза, че Гери винаги му е била слабост, но беше самата истина. Двамата просто си паснаха – имат толкова общи неща."

В момента Ръсел, който предвидливо скъса в началото на месеца с Изабела Брустър, прекарва много повече време в Лондон заради новата си любима, пишат от inews.bg.