Напоследък, водещата на ''Горещо'' се е разгорещила още повече. Освен непрекъснатите фотоси,в необичайни пози и муцуни, в профила на Фейсбук,Райкова се опитва да привлича внимание почти непрекъснато.

Форумци към Венета Райкова: ''Като не искаш да те обсъждат, си затвори профила!''

Една от поредните изцепки на водещата е снимката й с намазано лице, която предизвика скандални дискусии. Вени провокира,за да задържи погледа върху себе си, но явно измисля неподходящи начини за тази цел.

Русата изгора на Тихомор Георгиев смаза аудиторията си с ново фото. Този път снимката е от подготовката за новия сезон на предаването ''Горещо''. Райкова заклейми хейтърите си със следното обръщение:

''Спете спокойно и не търсете скрит подтекст в действията ми. Аз просто се забавлявам и го показвам в снимки на приятелите си! Дали ще съм по бански или с маска на лицето –това съм си аз - мразена или обичана! Това е най-веселото ми лято! Бъдете щастливи и вие мили, мои хейтъри!''- описа подробно поведението си устата водеща.

След като прочетоха изчерпателното й послание, запалени форумци и отговориха по следния начин:

''Ох, Венето, Венето! Толкова е просто! Като не искаш да те обсъждат, си затвори профила! Това го знаят и малките деца! Не е нужно да насочваш омразата си към хората. Не са длъжни да те боготворят всички!''- беше отговорът на хората, цитира kliuki.bg.

Зоркото око на Клюки.бг. забеляза, че след този коментар,водещата е замлъкнала в търсене на отговор. Какво ще отговори дамата на ''Горещо'', ще се наложи да почакаме.