След дебюта си като статист в LOVE.NET, а после и с по-главни роли в бг лентата "Корпус за бързо реагиране", явно родните режисьори са видяли актцорския потенциал на Златка Димитрова и отново ще заложат на нея в новия български фолм "Още една мечта".

Зад реализацията на лентата застава Николай Мутафчиев, който познаваме от ТВ шоуто "Комиците" и Survivor, като той е също така част и от каста на филма.

Безспорен интерес обаче предизвикват и другите имена в актьорския състав - тук са секссимволът на родната театрална сцена Деян Донков, топмоделът Диляна Попова, Койна Русева, Мира Бояджиева и дори плеймейтката Златка Димитрова, за която това ще е нов опит да пробие на големия екран.

Както можем да предположим, тя ще е и в персонажа на еротичен модел. Иначе сюжетната линия се завърта около ексцентричното приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия, които решават да оберат банка.

След срещата с неуспял кинорежисьор, те се впускат в начинанието си, като по пътя срещат различни герои, сред които Деян Донков и Николай Мутафчиев като руски мафиоти, снимащи порно филми и продаващи оръжие, пише lifestyle.bg.

Официалната премиера на "Още една мечта" е през есента на 2012 година.

Злати не за първи път ще играе изкусителка, тя беше в тази роля и в сериала "Женени с деца", където задачата й бе да съблазни българския Ал Бънди.