След като гримьорът на поп - фолк звездите Мис Бони оплю Преслава, сега това стори и нейният откривател Милко Калайджиев.

Още преди броени дни Милко даде знаци, че e бесен и изключително огорчен от поведението на някои свои открития, но не уточни дали иде реч за Джена, позабравената Мира, Анелия или Преслава. Сега обаче винаги усмихнатият и добронамерен изпълнител си позволи директно да нападне една от най - актуалните изпълнителки, а именно Преслава, пише lifestyle.bg.

Милко Калайджиев заяви, че е изключително огорчен от надменността и самозабравата, които са обладали душата на Преслава и че не е останало нищо от искрената и чистосърдечна Петя, която той срещнал преди години в кръчмата. Милко Калайджиев заяви, че е много низко към днешна дата Преслава да го подминава само с едно изпросено "здрасти", защото той й е помагал много не само в началото на кариерата й.

Мустак номер едно в лекия жанр заяви още, че арогантното и лицемерно поведение на Преси към него започнало още преди две години, когато той и предложил дует, а тя го отрязала под предлог, че сега не е на такава вълна. Припомняме ви, че точно по това време дружката на Галена записа дует и с Коцето, и с Борис Дали. Милко Калайджиев обаче уточнява, че би разбрал Преслава, ако му бе казала истината, но предвид поведението й в последно време е разбрал, че някои хора парите и славата много ги променят.