Българската милионерка Дарина Павлова буквално полудяла от ревност, след като немска актриса заяви пред медиите в Италия, че е бременна от Силвио Берлускони, с когото госпожа Мултигруп живее на семейна начала.

Тя се чувствала не само предадена, но и омерзена защото се надявала, че всеизвестният любител на женските прелести ще остане завинаги само неин.

Според приятелки на нашенската красавица, Павлова дори тръгнала да връща скъпоценните бижута, които Берлускони й подари съвсем наскоро по време на тържествата за 49- я й рожден ден.

Тогава той засвидетелства вечна признателност към Дарина и през цялата вечер не спря да я прегръща и целува пред хората.

Сега обаче, немкинята Сабина Беган на 38 откровено заявява, че в последно време не е спала с друг мъж, освен със самия Берлускони, пишат от skandano.net

Преди три – четири години тя се прочу именно покрай бившия премиер и скандалите около порно партитата, които организирал във вилата си в Рим и на остров Сардиния.

За да запази благоприличие все пак, актрисата Беган не споделя пред италианските журналисти, как е реагирал Силвио на радостната вест, че ще става баща.

Тя се изпъкна с известната реплика „без коментар” и после човешки допълни, че сега не е моментът да се говори за такива неща.