Анна реши да зарадва почитателите си с кадри от лятната фотосесия, която засне с топфотографа Костадин Кръстев-Коко.

Русото изкушение на Diapason Records позира с няколко различни стилни тоалета, подчертаващи перфектната й физика.

Изпълнителката на „Зелените очи” за втори път работи с майстора на обектива Костадин Кръстев-Коко. Преди няколко години именно той направи снимките за обложката на третия й самостоятелен албум „Най-лоша, най-любима”.

„Аз бях една от първите попфолк изпълнителки, които започнаха да работят с него. Винаги съм знаела, че е страхотен професионалист и когато реших да снимам фотосесия, изобщо нямах колебания към кого да се обърна.”, сподели Анна.

„Той винаги успява да покаже най-доброто от мен и да ме представи в различна светлина. Определено съм много доволна от съвместната ни работа. Замислили сме и други интересни проекти заедно.”, довери чаровната фолк дива.

Кадрите са заснети край язовир Искър, тъй като заради ангажиментите си в столицата Анна не успяла да намери време да отскочи до морски бряг. Тя призна, че малко по-късно все пак е отделила време за кратка почивка по родното Черноморие. Русокосата изпълнителка сподели, че се е завърнала от ваканцията си, изпълнена с енергия и желание за работа и вече подготвя няколко нови проекта, с които скоро ще зарадва почитателите на попфолка.

„Ще заложа отново на динамично и танцувално парче, което се казва „Как си ги избирам”. Съвсем скоро ще снимам клип към него и в началото на есента ще го промотирам.”, обеща певицата на Diapason Records.

Вижте снимките:

Вижте фотогалерия:

Анна с лятна фотосесия