Говори се, че Ванеса Паради вече си има любовник, но въпреки това френската певица и актриса с тъга разказва за живота и любовта си с един от най-желаните звездни мъже - Джони Деп.

"Любовта е най-сложното и крехко нещо в живота. Трудно е да си сигурен в каквото и да било, но ако отношенията не потръгнат още от самото начало, едва ли това ще се случи по-късно. Не се и надявайте", философства 39-годишната певица.

И допълва, че чувствата между двама души се развиват и променят, и това е особено забележимо, когато всичко е започнало с любов от пръв поглед.

"Когато срещнеш любовта на живота си, това изглежда очевидно и просто. Но се налага през цялото време да се учиш на нещо. Понякога може да си нещастен - много обичаш някого и това те кара да страдаш, но ти се струва, че ще се справиш".

Но Ванеса и Джони не успяха да се справят. Двойката се раздели след 14 години брак. Отношенията им изглеждаха идеални, но само отстрани. Носят се слухове, че Паради страшно ревнувала Деп, а той пък напоследък предпочитал да си живее свой собствен живот. Двамата имат две деца - дъщеря на 13 години и син на 10. Според мълвата Ванеса вече била намерила заместник на Джони. Новият й възлюбен бил парижкият стилист Джон Нолет.