31-годишната Ивета знае как да впечатли един мъж. Говори перфектно пет езика, инвестира в имоти в едни от най-скъпите американски градове, отглежда 7-метров питон, а гръдната й обиколка е почти метър.

Хубавицата от Благоевград не е суперзвезда, но се появява в откъси на филми, в които играят Ал Пачино, Робърт де Ниро, Крисчън Бейл. Дори и да не е редовна посетителка на домашните им партита, Ивета се е срещала с доста световни звезди, а някои от тях са проявявали повече от професионално любопитство, като Мики Рурк, пише 24chasa.bg.

Актьорът от “Девет седмици и половина” и българката се запознават по време на филма “The Wrestler”. Тогава Ивета е в стаята за кастинги, където кандидатства за ролята на екзотична танцьорка.

“Влезе по време на кастинга. Изобщо не разбрах, че е той. Изглеждаше много по-готин и млад, отколкото във филмите, в които съм го гледала. Приличаше на рок звезда. Висок, с хубаво, вталено тяло”, спомня си българката.

Тя също впечатлява американеца, който дава наставления на кастинг директора, че подборът е приключил, тъй като нашенката вече е наета. Следва покана за среща, на която Рурк се държи като истински джентълмен. Двамата продължават да се виждат все по-често, докато животът не праща хубавицата от Ню Йорк в Лос Анджелис.
.
“Не сме се виждали скоро, но продължава да ми пуска съобщения. Той пише много. Почти обсебващ е и понякога не мога да смогвам да отговарям на съобщенията му. Основното му послание е - дай ми секси снимки. Пише предимно такива неприлични съобщения. То е ясно, че не си говорим за философия и за нещата от живота със сигурност. Въпреки че сексът за него вероятно е най-основната част от живота”, казва шегаджийски Ивета.