Ким Кардашиян напомни на бившия си съпруг Крис Хъмфрис какви прелести е изпуснал.

Риалити звездата и дизайнер използва страницата си в Туитър, за да напомни на бившия си съпруг колко секси е самата тя и как той може да съжалява, че е изпуснал жена като нея. Двамата се ожениха миналата година на 22 август. След по-малко от три месеца обаче те се разведоха заради непреодолими различия. Ако бяха женени, сега Крис и Ким те щяха да празнуват първата си годишнина от сватбата.

От известно време насам Ким публикува горещи фотоси от плажа или от някоя по-предизвикателна сесия в студио, Поредната доза снимки на плажа Ким представи от Хавай, където тя и нейната нова любов Каниуе Уест си почиваха известно време. Двойката вече съвсем спокойно показва любовта си на обществени места.

Според Ким, именно Кание е човекът, благодарение на когото тя успява да преодолее любовната мъка от краткия й брак с нейният бивш- баскетболиста Крис Хъмфрис.

"Когато животът ни е минал и сме само двамата, седим си някъде и сме на 80 години, например, ще искаш да има за какво да си говориш с този човек. Може би преди не съм обръщала внимание на това качество колкото трябва", сподели преди време Ким за сродната си душа Кание, пишат от blife.bg.