Според последните слухове, най – скандалната миска Антония Петрова се изпокарала жестоко с новия си съпруг Александър Бередин, защото й бил омръзнал.

Според сведения от представящи се за семейни приятели хора, известната като Мис Крокодил красавица вече съвсем не можела да търпи присъствието му, тъй като била свикнала да своеволничи, а той на моменти се опитвал да я командва.

Зад постоянните демонстрации на завидно семейно щастие, всъщност се криели трудни за описване взаимоотношения между двамата. Антония до болка скучаела с възрастния си съпруг и въпреки че Саша я водел наляво и надясно, тя всъщност била отегчена до смърт.

Според светски хроникьори, съвсем не е изключен варианта семейството да се раздели, още преди да се сдобият с отроче. Историята била пълна с подобни примери, в които една двойка живее години наред без брак в безоблачно щастие, но когато си наденат официално хомота любовта изчезва и те се разделят само след месеци. Точно такъв можело да се окаже и случаят на Антония, която по принцип не обича да цепи басма на никого, пише skandalno.net.

Припомняме, че двамата сключиха брак едва преди няколко месеца. Преди да си разменят халките, те живяха заедно в продължение на около шест години, а връзката им беше наситена със скандали и драматични обрати. Стигна се дотам, че в един момент Антония избяга, а после Александър я отвлече от ресторант пред очите на десетки мирни граждани.