Холивудската звезда Кристен Стюарт обвини бившия си любовник Рупърт Сандърс, че я е насилил да изневери на гаджето си.

Звездата от „Здрач“ публично се извини на половинката си Робърт Патинсън, че му е кръшнала, след избухването на скандала.

Седмици след като бе хваната в изневяра, актрисата проговори по въпроса. И обвини режисьора, че е виновен за цялата история.

Разкаяната Кристен твърди, че не е изменила на любимия си доброволно. По време на снимките на „Снежанка и ловецът“ режисьорът Сандърс оказал многократно натиск върху нея.

Заради годините и положението си, британецът успял да притисне звездата да си легне с него. Актрисата се побояла да му откаже, за да не съсипе своята кариера. И след известно колебание, най-накрая отстъпила, пишат от kino.siteua.org, цитира kliuki.bg.

По думите на близки на Стюарт, тя е възмутена от това, че всички я спрягат за чудовище. Звездата смята, че Сандърс е много по-виновен от нея, още повече, че той има съпруга и семейство.

Холивудската дива твърди, че многократно се опитала да обясни на гаджето си Робърт Патинсън, как точно стоят нещата.  Но той бил твърде наранен от случилото се, отказал да я изслуша и я зарязал.

Вижте фотогалерия:

Изневярата на Кристен Стюарт с Рупърт Сандърс