Актрисата Кристен Стюарт живее на диета от "енергийна напитка и цигари" след раздялата си с Робърт Патинсън, съобщават близки до звездата източници.

Съкрушената актриса, която беше хваната в изневяра с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс, не се грижи за себе си сега, когато се опитва да превъзмогне края на връзката си с колегата си в сагата "Здрач".

"Кристен е кълбо от нерви и живее на диета от цигари, енергийна напитка без захар и от време навреме пакет чипс. Тя се крие в дома на приятел продуцент в Лос Анджелис и изглежда бледа и изтощена. Всеки път, когато някой я накара да хапне нещо, дори малка купичка със супа, тя или казва, че преди малко е яла, което не е вярно, или че й се гади и няма шанс да погълне каквото и да е. Кристен е съкрушена и достигна дъното. Донякъде го прави, за да се самонакаже", разкрива приятел на звездата.

След раздялата през юли Стюарт избягва публични изяви, като отмени участието си на церемонията по раздаването на Видео музикалните награди на MTV, която трябваше да води заедно с Патинсън идния месец, и не се появи на премиерата на новия си филм "On the Road" в Лондон.

Междувременно Патинсън се появи по телевизията във връзка с представянето на новия си филм "Космополис" в САЩ, но избегна въпросите за Кристен, пише БГНЕС.

Вижте фотогалерия:

Изневярата на Кристен Стюарт с Рупърт Сандърс