Горещата водеща Венета Райкова може за втори път да влезе в къщата на ВИП Брадър.

При това не със съпруга си Тишо, а със стария си приятел Азис.

Известната телевизионерка сама издаде за преговорите, които води с продуцентите, с публично съобщение на стената на певеца.

„Да знаеш, че им отговорих, че ще вляза само ако и ти влезеш!! Взимай решение, че и аз трябва да им отговоря….“, написа на стената на Азис Райкова.

Венета активно навива старата си дружка, отново да влезе в шоуто. От своя страна Василка изглежда все още се колебае дали да приеме предложението за участие, пише kliuki.bg.

„Мило…ние с теб вече бяхме там:)))Ама, ако ще е купон, влизам и аз:)))“, отговори Азис на популярната блондинка. ''Да ти кажа често - парите не са за изпускане!! Пък и беше весело като си спомня хахахаха'', продължава Венета.

Очевидно след кавгата покрай предишното им участие двамата отново са затоплили отношенията си и са готови да изнесат ново представление пред нацията.

Засега не е ясно дали скандалните знаменитости ще приемат офертите на продуцентите, но по всичко личи, че финансовият стимул е решаващ за решението им.

След щедрото предложение, което получи Николета Лозанова, за да влезе в къщата, тв водещата и фолк певецът не крият, че също се надяват да получат солидни хонорари.

''Ами пари имат,Н.Л...взе 300 000 лв..:))'', обясни Азис.