Четвъртото издание на VIP Brother в България буквално ще плува в лукс.

За да се чувстват известните персони като у дома си, продуцентите са се погрижили да ги настанят при условия, каквито досега в риалити шоуто не е имало.

Площта на постройката ще бъде 700 кв. метра. И докато например Галка от „Каризма” се оплакваше,че мие пода в първото издание шоуто, Райна се чудеше как да хапне малко яйца вместо ориз, Катето Евро показваше как се прави специалният й крем, а Калин Вельов тренираше с цепеници за палене на огън, звездите от новия сезон ще се радват на фитнес, три бани, зимна градина, специален кът за пушене. Спалните ще бъдат две.

Най-новата VIP къща ще бъде направена от еко материали в топлата гама цветове, съобщиха от продуцентската компания, която ще прави риалитито. Къщата ще бъде готова в началото на септември, като за целта внушителен екип от над 150 изпълнители работят на свени в Нови Хан.

Работата тече денонощно. „Като говорим за Big Brother хората знаят, че се строи къща и се вълнуват как ще изглежда тя и какво ще има вътре. Това, което всъщност строим, е супер луксозна сграда от една страна и телевизионен декор от друга, защото всичко трябва да се съобрази с камерите, операторите и режисьора и да изглежда добре на екран. Едновременно с това обаче трябва да бъде модерно и приятно за живеене, защото за два месеца вътре ще живеят едни от най-популярните българи и комфортът им винаги е бил приоритет за нас“, споделя Кирил Якимов , управител на фирмата, която се занимава с изпълнението на проекта.