Цветелин Маринов, известен още като Цуни коментира всички слухове, които се появиха по негов адрес, пред megalife.bg.

- Защо живееш в Плевен, а не в София?
- Напротив, живея в София повече от година, а в Плевенския регион е ситуиран моят бизнес. Много често пътувам, тъй като работата го изисква.

- Понеже сте много известен, няма как да не ви попитаме с какво се занимавате?
- Не бих казал, че съм известен, нито пък някога съм се стремял към това. Занимавам се със земеделие от доста години. Всъщност цялото ми семейство помага в бизнеса, тъй като работата в този отрасъл е доста трудоемка. Фирмата ми е една една от известните в земеделския бранш.

- Каква е истината за снимките който се появиха в Интернет?
- Снимките, които се появиха са от личния ми профил във Фейсбук и не им прави чест на някои медии, които тръгнаха да ги разпространяват и да тиражират измислици, за да търсят „под вола теле“. Хората на снимките са мои приятели и не бих искал да бъдат замесвани в изкуствени скандали, а имената им да бъдат забърквани в скалъпени истории. Празнувахме личен повод на мой приятел, нещо съвсем нормално. Снимки от един весел празник, на който всеки един от нас е присъствал.

- Изглежда човекът, с когото сте на тях е ваш доста близък приятел?
- Човекът на снимката е мой добър приятел и бизнес партньор. Всеки има приятели, нали? В личните си профили нали споделяме именно снимки, на които сме с най-близките си хора, роднини и приятели. Вече съм ограничил профила си и се надявам за в бъдеще да не се случват подобни недоразумения.

- Каква всъщност беше истинската причина да се разделите с Преслава?
- С Преслава ни запознаха общи познати. Тя ме впечатли с непринуденото си поведение и широката си усмивка. Винаги с нея сме били само приятели. Често попадахме в общи компании, тъй като имам много познати от музикантските среди. Всички знаят, че съм близък с доста от популярните изпълнители в България, в което не виждам нищо лошо.

- А сега какво е мнението ви за нея?
- Както и преди съм казвал, Преслава е човек, когото уважавам много. Ценя я като професионалист и изпълнител. Пожелавам й попътен вятър във всяко едно отношение.

- Какво мислите за новото гадже на Преслава - Жоро Бирмата?
- Ами нямам някакво специално отношение към него, щом се разбират и са заедно, значи се обичат. Пожелавам им всичко най-добро.

- В момента има ли жена до вас?
- Сериозна приятелка в момента нямам. Все пак е лято и съм се отдал на почивка и релакс. Надявам се скоро да срещна най-подходящата, иначе от кандидатки не се оплаквам /смее се/. За съжаление става все по-трудно да си намериш подходящата половинка.

- Какъв е вашият тип жени?
- Нямам специален тип. Харесвам високите жени. Когато има химия между двама души, нещата просто се случват. Колкото и клиширано да звучи, не е важна само външната красота, но и вътрешната. Искам жената до мен да е умна и с чувство за хумор.

- Ревнив ли сте?
- Ревнив съм в рамките на нормалното, не изпадам в някакви крайности. Между двама души в една връзка трябва да има доверие, появят ли се първите съмнения, всичко е обречено. Трябва да има и малко ревност, за да се поддържа интереса в едно съвместно съжителство, примерно. Но всичко трябва да е премерено и да не се прекалява.

- Фен ли сте на българската поп фолк музика?
- Слушам всякакъв тип музика, не може да се каже, че съм само фен на попфолка. Харесвам качествени изпълнители от всички жанрове, и поп, и рок, и денс. Дори в колата ми пък си пускам релаксираща музика, която да ме успокоява. Ние сме балканци и затова ми допада попфолка, но в никакъв случай не игнорирам другите стилове. Напоследък ми прави впечатление, че дори има възраждане на родната поп музика и истинско нашествие от хип-хоп изпълнители в България.

- И коя е вашата любима поп фолк певица, която слушате с удоволствие, освен Преслава, разбира се?
- Нямам някакви особени предпочитания към певици. Има много добри гласове сред родните поп-фолк изпълнителки. Лично аз излизам по заведения, за да се забавлявам с приятели и да се отърся от ежедневното напрежение. Това обаче не означава, че ходя само по чалга кръчми. Напротив, даже напоследък започнах да харесвам по-друг тип заведения, по-клубни, където също може да се забавляваш качествено.  Като че ли малко попфолка взе да се поизчерпва, въпреки че много от изпълнителите драстично промениха стила и визията си.

- Влюбвал ли си се истински досега? Ако е да в кого?
- Това са доста лични въпроси, а аз не обичам толкова много да разголвам душата си. Имал съм истински любови, имал съм и големи разочарования. Всеки е минал през такива периоди в личния си живот. Някои случки са ме накарали да преосмисля доста неща, и дори да помъдрея. Любовта никога не е планувана, тя може да те връхлети без да си подготвен. Въпросът е мъжът да не влиза в някакви роли, за да се хареса. Според мен той трябва да бъде такъв, какъвто е, истински и неподправен. Такава е моята житейска философия.

- За какво мечтаете?
- Всеки има мечти. Стремя се целите, които си поставям, да ги реализирам. Особено в бизнеса, където икономическата криза оказа влияние и става все по-трудно. Иначе винаги мисля за моите близки, искам да са живи, здрави и щастливи. Тогава всичко останало ще е наред. Мисля че, когато човек е позитивен и силен, постига всичко в живота. Разбира се много е важна и подкрепата на семейството и приятелите.

- Починахте ли си това лято? Къде? С кого?
- Починах си за 10 дни, бях на родното Черноморие с най-близките си приятели. Планувам по-дълга почивка през септември, когато смятам да отскоча до чужбина.