Манекенката Деси Зидарова, чийто съпруг Михаил Младжов беше арестуван за пренасяне на наркотици, е силно притеснена за децата си.

Тя реши да си помогне, като наеме папараци да я снимат колко грижовна майка е, пише Монитор.

Запознати разкриха, че представители на социални грижи неотдавна са посетили дома й, за да видят дали манекенката се грижи подобаващо за 7-годишния Виктор и 5-годишната Ванеса от предишния й брак със столичния бизнесмен Веселин Янев, известен още като Весо Парцала. Освен това Зидарова обгрижва и сина на настоящия си съпруг от предишна негова връзка.

Притеснена от проверката, актрисата от „Хотел „България” решила да уговори папарашка фотосесия с нея и децата, за да покаже, че всъщност е грижовна майка. Преди дни Деси била забелязана с дечурлигата в Южния парк в София. Около тях се въртял и фотограф, който ги снимал уж инкогнито, разказаха очевидци пред „Монитор”. „Купи сладолед на малчуганите и дори им се скара, че искат по няколко топки. Явно се притесняваше, че е по-хладно времето”, коментираха наблюдателни столичани.

Същевременно блондинката призна пред медиите, че според нея някой желае да напакости на семейството й, пишат от

"Някой иска да ни съсипе живота. Заставам плътно зад мъжа ми и го подкрепям", категорична беше тя.

За ареста на съпруга си манекенката има свое повече от тривиално обяснение: „Всичко това е заради злобата и завистта на хората към нас." По повод факта, че Михаил Младжов е използвал децата за прикритие, тя отсече: "Той обича децата ми като свои собствени."

Младжов беше задържан на 1 август, след като полицаи откриха близо 200 грама кокаин в автомобила му при проверка на магистрала "Тракия". По-късно при обиск на дома му разследващите са намерили още 5 грама кокаин. Младжов е обвинен както за притежание, така и разпространение на наркотици.