Глория се оплакала пред свои приятелки, че все още не може да забрави потресаващите гледки на масова бедност на екзотичния остров Бали, където тя беше на двуседмична почивка през зимата.

Мизерията на тамошните хора дълбоко се врязала в съзнанието й и въпреки многото нови събития през последните месеци, все още сънувала кошмари на тази тема.

''Никога не съм си представяла, че може да съществува такова страдание. То и в България има бедни хора, но поне повечето си имат дом на главите и поне за парче хляб изкарват, дори да нямат за ток и парно. В петзвездните хотели всичко беше добре, но на улицата картината беше повече от потресаваща. Хората там са доволни, ако днес намерят и паничка със сухари, но въпреки това твърдят, че са по - щастливи от нас" - разказвала Глория потрепервайки от неприятния спомен, цитира lifestyle.bg.

Иначе, мъката й донякъде се успокоявала от факта, че все пак е осъществила една от мечтите на своя живот, която била да отиде на легендарния с красотите си остров. Въпреки че уцелила дъждовно време, все пак на няколко пъти успяла да се цамбурне във водите на океана.

Приятелките й пък от своя страна коментирали пред репортери, че Глория разправя тези истории не от съжаление към бедните хора, а само да се изфука къде е ходила и колко свят е видяла. Според дружките, в същността си певицата била напълно безчувствена и егото й било над всичко.