Напоследък Анелия е отдадена изцяло на своята кариера и срещите с феновете в цялата страна.

Летните месеци донесоха и много радост на изпълнителката на "Пайнер", защото соловото й парче "Яко ми действаш" и дуетното с Илиян – "Не исках да те нараня" се наредиха в челните места на музикалните класации и са сред най-желаните хитовe.Анелия спази обещанието си да представи три проекта за сезона и съвсем скоро се очаква премиерата на най-новата й песен - "Да ти викна ли такси", съобщават от телевизия "Планета". Наскоро звездата засне видеоклип на парчето, за който отново се довери на екипа, създал и "Яко ми действаш".

За място на снимките бе избран Пловдив, а в лентата специално участие взема "Мис Плеймейт 2009" - Златка Димитрова. Добро настроение, хитов заряд и интересно видео - с тази проект актуалната фолк звезда ще сложи завършека на хитовата вълна за това лято, с която зарадва меломаните.

Анелия е в трескава подготовката и за юбилейния си концерт по повод 10-годишнината на музикалната сцена. "Искам да поднеса най-доброто на публиката, която толкова много ме подкрепя през всичкото това време, споделя Анелия. Толкова съм амбицирана за проектите си, че дори не ми се почива тази година и ще оставя ваканцията за следващата" - казва тя, пишат от signal.bg.