Веселин Маринов си изкълчил доста сериозно левия крак, докато играел футбол със свои авери.

Както отдавна е известно, амбициозният изпълнител е също така и заклет спортист, дори до съвсем скоро е бил официално картотекиран на поста централен нападател в локалния тим на Полски Тръмбеш.

Травмата се получила на едно от изкуствените игрища за футбол в столицата, където Маринов и приятели се събрали да поритат за разпускане.

Платили необходимите такси и подгонили топката, но в един момент напрежението се покачило заради огромна разлика в резултата.

Тогава един от защитниците на противниковия отбор не се и замислил, когато решил да срита Веско в кокалчетата, за да предотврати поредната му атака.

Певецът буквално се строполил на земята и изпаднал в шок от силната болка, а при падането допълнително се контузил, защото си изкълчил глезена.

Всички играчи се хвърлили да му помагат, но вече било късно. Донесли лед за налагане върху травмата, намерили и спрей за обезболяване, но това не помогнало и Маринов излязъл от игра.

Пред другарите си се оправдал с предстоящите му концерти като заявил, че не може повече да рискува, защото няма да е в състояние да изплати обезщетенията, ако се провали.

Маринов бил закаран до дома си от виновника за контузията, който в знак на извинение го повозил със собствената си кола, а след това прибрал в домашния гараж и джипа на певеца, за да не го окрадат бандитите.