Емилия направила всичко възможно, за да накара съпруга си Коко Динев да изхвърли от работа личния си шофьор, издадоха приближени до светската двойка.

След като това станало, русокосата дама сама седнала да върти геврека на свърхлуксозния джип ''Линкълн Навигатор" и в интерес на истината, доста добре се справяла с новата си роля.

Изпълнителката целяла да постигне две неща: първо да спести пари за семейния бюджет, и второ - да държи под непрекъснат контрол немирния си мъж. Постоянните забежки на Коко вече тотално изкарвали жената от равновесие и тя решила да вземе работата в свои ръце, пише skandalno.net.

Пред приятелки Емилия споделила, че докато е с нея, Коко няма физическата възможност да кръшка, защото не бил толкова нагъл да прави това пред очите й. На няколко пъти обаче опитвал да се измъкне като заявявал, че отива на важно събрание и певицата трябвало да го чака в колата. Еми се съгласявала, но при условие, че ще стои не в джипа, а в предверието на мястото, където щяла уж да се провежда въпросната среща.

''Доста нерви и усилия ми костваше да съчиня този начин за семеен контрол, но както и преди съм казвала, аз много го обичам. Не може да се отрече, че Коко винаги ми играе по свирката и купува каквото си искам. А такъв мъж не трябва да изпускаш, защото врабченцето само един път каца на рамото", споделила Емилия.