Това лято определено е твърде горещо за хапливата водеща Венета Райкова. За сетен път блондинката предизвиква фурор във Фейсбук със своите полуголи снимки.

Последните фотоси на водещата са от Рибарица, където красавицата си почива заедно със семейството си. Райкова без свян слага своите снимки в личния си профил във Фейсбук, а мъжете не спират да зяпат ци*ите й. Откакто обяви, че това лято няма да се разделя с банския костюм, Венета изпълнява упорито обещанието си. На еротичните фотоси обаче, не се акцентира върху цвета на банския, а на женските й прелести, пише kliuki.bg.

''Много съм горда с тялото си!''- коментира снимките си водещата на предаването ''Горещо''.

Освен, че прикова мъжките погледи с женската си съблазън, Райкова показа и друго свое амплоа-новата си страст към източната култура. Дамата на ''Горещо'' медитира полугола пред кристално чистия басейн в Рибарица.

''Никой не гледа природата, Венета!''- беше един от коментарите в профила на водещата.

Райкова определено е доста активна в социалната мрежа, но вечно се оплаква от факта, че където и да отиде я заглеждат.

''Мразя да ме зяпат! Един мъж ме обсебва с поглед и то пред очите на жена му! Каква наглост! Идва ми да крещя!''- оплаква се блондинката.

По повод това нейно изказване, хората написаха:

''Не си показвай ци*ите и няма защо да те зяпат!''

Очаква се Райкова да се прибере скоро в София, където ще се подготвя за новия сезон на ''Горещо'', а със сигурност ще има и време за нови фотоси от тузарския си дом.