Световната звезда Лейди Гага, която днес ще изнесе концерт пред родните фенове, в лайвчат на Littlemonsters.com казва, че Тара Савело не й е любовница.

"Тя не е моя любовница, ха-ха! Но е луда и затова я обичам много!", пише тя.

Двойничката на Гага се оказа не само личен гримьор на ексцентричната певица, но и нейна дясна ръка и най-добра приятелка. В профила си във Facebook нарочената за двойничка дама описва себе си и отношенията си с Лейдито лаконично: "Името ми е Тара Савело. Аз съм мейкъп артист от Лос Анджелис, който работи с Лейди Гага като неин персонален гримьор.

Влязох в екипа й преди турнето Monster ball през ноември 2009 г. до май 2011 г. След това станах личен асистент на Лейди Гага за макиажа".

Тара е родена на 9 януари 1984 г., живее в Ню Йорк, говори английски и италиански. Майсторството в създаването на арт визия е усвоила в Make up designory в Ню Йорк. Харесва еднорози и чудовища. Ето намигване към феновете от самата Тара във Facebook: "Когато искам да привлека вниманието на Гага, я наричам Стефани!".

За особено топлите отношения между двете русокоси дами свидетелства и фактът, че те заедно анонсираха с видео проекта Little Monsters Film Project в края на юли. Гага и Тара се обръщат към феновете с предложение да направят кратък клип на тема как биха снимали песен на Мама Чудовище, пише “Стандарт”.

Най-добрите ще бъдат използвани в представянето на новия албум на Гага "Artpop", който ще се появи в началото на 2013 г. Неразделните приятелки представиха и началото на посещението на Гага у нас в клипа Monstervision номер 4.