Константин и Надя кръстиха дъщеря си Мариана. Християнският ритуал бе извършен в Драгалевския манастир, а кръстници на малката станаха кумовете им Мишо и Валя.

Младото семейство реши в същия ден да кръсти сина си, така Константин и Михаил станаха кръстници на детето на другия. Двамата татковци са във възторг от оказаната им чест и обещаха да бъдат добри духовни наставници на децата си.

Фолк певецът и съпругата му решиха, че не искат голяма суматоха около кръщенето на дъщеря си, затова и не поканиха на ритуала повечето си роднини. Запознати обаче издават, че са обещали по-късно да организират шумно парти, с което да отбележат подобаващо събитието, пише blife.bg.

Припомняме ви, че Коцето и Надя станаха родители на малката Мариана през ноември 2010 година. Още от раждането на момиченцето фолк певецът не спира да се кълне, че не познава по-красиви жени от дъщеря си и съпругата си Надя. Коцето не крие, че е изключително щастлив със семейството си и всевъзможните слухове по негов адрес не го притесняват.

Изпълнителят е категоричен, че откакто се е родила дъщеря му, животът му се е променил много и то към по-добро.