Скандалната съпруга на футболиста Валери Божинов – плеймейтката Николета Лозанова, най-накрая призна, че все пак има цена.

След като публикува на стената си двусмисленото послание:

„Николета Лозанова да се яви в изповедалнята на VIP Brother !!!“, всички нейни фенове започнаха да се чудят наистина ли Ни Ло ще влезе в къщата.

Тези техни съмнения относно истинността на поста й бяха породени от изказването на съпруга й преди време, че всичките пари да им дадат, пак не биха влезли в къщата.

Ни Ло влиза във ВИП Брадър срещу “скромната” сума от 300 000 лв.

Какво се оказва обаче? В крайна сметка Николета потвърди, че на 15 септември риалити форматът „ВИП Брадър“ ще стартира с нея.

По-интересното обаче е, че в коментарите под поста на Ни Ло се включи приятелката й Василка, която написа:

„ПРИЗНАХ ТЕ…300 000 ЛВ. МОЖЕШ САМО ТИ ДА ИМ ВЗЕМЕШ,ЛИСИЧКЕ“.

Само преди няколко седмици Николета Лозанова бе категорична, че няма да участва във „ВИП Брадър“, колкото и пари да й предложат.

Дъщеричката й Никол е едва на няколко месеца и сега има най-голяма нужда от майка си. По всичко личи обаче, че за Николета има по-важни приоритети от това да бъде майка и съпруга.

Тъй като съпругът й Валерко има професионални ангажименти, плеймейтката ще влезе в къщата сама, а запознати вече шушукат, че това ще доведе до края на брака им.

Сценаристите на шоуто ще направят всичко възможно Николета да бъде провокирана и да се отклони от правата посока.

Говори се, че ще вкарат и някоя от бившите изгори на Лозанова именно с цел да я предизвикат.