Певицата и актриса Деси Тенекеджиева съвсем наскоро преживяла неприятен инцидент.

Заради своите не особено добри шофьорски качества, тя едва не погубила своя или нечий друг живот.

За щастие всичко се разминало само с материални последици.

Според клюката Деси хич не я бивало в карането на кола.Певицата била изключително разсеяна по време на шофиране и с това застрашавала както своя живот, така и този на близките и приятелите си.

Така станало и при последния инцидент, в който заради необмислено паркиране, колата на Тенекеджиева паднала в морето, пишат от skandalno.net.

До автомобилната драмата се стигнало след като изпълнителката решила да паркира колата си на някакъв изключително стръмен баир, който водел към морето.

Деси толкова бързала да не изпусне приятелите си, които се забавлявали в някакво барче наблизо, че забравила да дръпне ръчната спирачка, а и най-вероятно е освободила колата от скорост.

Когато след няколко часа актрисата се върнала, видяла, че автомобилът го няма. Първоначално помислила, че возилото е откраднато, но след това разбрала какво се е случило от живеещите наблизо хора.

Хубавото от цялата ситуация е, че няма жертви. Неприятното е, че Деси била наела автомобила и сега трябва да го плати в троен размер или да купи абсолютно същия.