Силвестър Сталоун опроверга слуховете, че ще прескочи България за премиерата на „Непобедимите 2”, за да скърби за мъртвия си син Сейдж.

Неувяхващия Рамбо за пореден път ще докаже сантимента си към татковината, като украси червения килим пред кино „Арена Младост” на 16 август.

Родният елит ще изгледа лентата с мирис на барут ден преди световния й дебют по екраните, а сред гостите, на които Слай изключително държи, е министър-председателят Бойко Борисов.

Холивудския ас се срещна с него за първи път през 2008-а, за да обсъдят опцията за бъдещо сътрудничество заедно с шефа на „Ню Бояна” Дейвид Варод.

В едно от малкото си интервюта за български медии впоследствие той не пропусна да спомене, че е респектиран от политическата му кариера.

Специално за събитието комплексът на Околовръстното ще бъде охраняван от бойци върху джипове и мотоциклети, използвани в реквизита на продукцията.

Да оценят мащабния екшън са поканени още министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, министърът на културата Вежди Рашидов и екипът, който се труди върху  „300: Битката за Артемизия” в столичния киноцентър.

„Непобедимите 2” бе заснет преди година у нас с бюджет от 100 милиона долара и просвети в тънкостите на националната кухня разбойници като Брус Уилис и Арнолд Шварценегер.

Режисьор е Саймън Уест (“Въздушен конвой”, “Лара Крофт”). Филмът тръгва на екран от 24 август.