Откакто е станала "Мис България" през 2009 г., Антония Петрова не е спирала да бъде в епицентъра на скандалите.

Амбициозната блондинка преглътна появата на прякора си "Мис Крокодил" в публичното пространство, а също и атаките и обвиненията около сватбата с руския бизнесмен Александър Бередин, който беше наречен тогава "неин похитител", "алкохолик" и "психопат", пише blitz.bg.

Точката на кипене при Антония Петрова стана факт след медийна публикация и по-точно - фалшиви снимки по бански, които се появиха миналата седмица в столичен седмичник. Тя отвръща на удара в ексклузивното интервю. И то как!

- Тони, защо си бясна, какво се е случило?

- Бясна съм е меко казано. Ще съдя вестник ''Уикенд''! Аз съм на морето, почиваме си с Александър, а те се чудят какви глупости да сътворят. Публикували мои снимки, а текстът отдолу гласи колко грозна гледка съм била, какъв целулит съм развявала! Какво се оказва? - Снимките са реални, но… са обработени с фотошоп! А обработката се вижда и с просто око, не е нужно експерт да го доказва. Там, където се твърди, че имам целулит, се вижда огромно бяло петно, тук-таме със сини отенъци. Все едно съм седяла през цялото време така, че да потъмнея навсякъде другаде, но не и отзад?! Пълен абсурд! Аз не само че нямам никакъв целулит, но съм в перфектна форма. В момента въпросната публикация обикаля разни сайтове. Грозното в цялата история е, че те могат утре да напишат например, че ми е пораснала трета ръка или 11-и пръст. И какво – аз да трябва да се обяснявам после, че не съм мутант?!

- Тази публикация ли беше капката, която ти преля чашата, образно казано? И решила ли си в какъв размер ще е заведеният иск?

- Да. Вече ми писна! Писна ми някой да си прави реклама на мой гръб! Относно иска все още мисля в какъв размер да бъде, но няма да им излезе евтин този опит за дискредитация.

Това е тотална гавра! Пълна манипулация със снимките ми! Стигаме до съда!

- Според друга публикация от миналата седмица ти си вдигнала луд скандал в дискотека в Слънчев бряг. И дори си заляла бармана с коктейла си!

- Четох за това. Да, аз бях в Слънчев бряг, но на съвсем различно място. Не съм била във въпросната дискотека, камо ли да съм заливала когото и да е с коктейл. Когато се обадих да потърся сметка за написаното, знаеш ли какъв беше отговорът?

- Какъв?

- Че моето име продавало и ''за деня ние трябва да напишем за теб и за още пет човека по нещо скандално, за да ни върви сайтът и съответно - медията''. Това е! Ако щеш, вярвай. Но аз не искам хората да се упражняват върху мен!

- Тони, интересно ми е как реагира в цялата тази абсурдна ситуация съпругът ти Александър?

- Александър се смее на тези писания. Определено им свикна на глупостите. Казва ми: ''Не обръщай внимание, какво ти пука.'' И майка ми, и баща ми го подкрепят с ''Трябва да си над тези неща, не трябва да те вълнува. Щом пишат, значи си им интересна.'' Но прекалиха, наистина. Първо с този ''крокодил'', всевъзможните прякори, стигнаха до целулит, че чак и до пълна фалшификация. Да не говорим, че първото интервю, което бях дала пред теб, беше тотално преписано.

Какво да говорим?!... По принцип към мен има заведена кампания още от финала на ''Мис България''. От много места са ми го казвали. Казвали са ми го дори журналисти: че са им плащали, за да пишат срещу мен! Цялата тази негативна кампания е факт и го имам доказано от няколко места, не звучи параноично. В случая конкурсът с моето участие (Мис България – б. а.) се получи много особено. Много от момичетата си бяха повярвали, че могат да спечелят. Имаше фалшифициране на резултатите от есемеси, от обаждания. Оттам тръгнаха нещата. За тази кампания, която беше подета срещу мен, тъй като аз съм наясно кои са хората, стоящи зад нея, бях решила в един момент, че ще им отмъстя, но всъщност те ме направиха най-известната ''Мис България''.

- Кои са тези хора?

- Това са хора с влияние и с пари.

- Тони, а имаш ли някакво лично разочарование? Откакто си станала известна, премина през доста скандални ситуации, но успоредно с тях промени и доста статуса си на живот.

- Разочарована съм от човешката злоба и завист! И понеже самата аз не съм такава, оставам като попарена. С ръка на сърцето ти казвам, винаги съм била оперирана от завист. Мен не ме интересува другите как живеят. Интересува ме само аз как живея, мъжът до мен и семейството ми.

- Добре, но неотдавна ти показа публично луксозната си къща в Драгичево и провокира нова порция завист. Скандалът за нула време се превърна и в политически! Заради баща ти, който по времето на строежа й е бил общински съветник, а канализацията на къщата била направена с общински пари – говорим за 20 000 лв. от общината в Перник.

-. Баща ми издава вестник от 20 години всеки Божи ден. Вестникът е с най-голям тираж в Перник и в региона. Възмущавам се от този... не знам мога ли изобщо да го нарека вестник ''Уикенд'', защото си измисля неща, които не са истина. Те създават сензации, само и само хората да си купят изданието. Вместо за 2 лв. да си купят плодове или вафла на детето, са готови да дадат тези пари, за да се кефят на това, че аз съм нещастна, мъжът ми ми изневерява, например, или пък нямам финансова възможност…

Колкото до тази ситуация около къщата – баща ми няколко мандата беше общински съветник в Перник. Но тъй като той си има и личен бизнес, с майка си построиха страхотна къща. Която аз показах в едно предаване и в едно списание.

И хората просто откачиха...