Това се разбра от интервю на Галена, която разказа, че отдавна работят с Преслава по новия си проект, но не са намерили най-подходящия вариант, за койго да са убедени, че ще донесе очаквания и нужен успех.

Преслава и Галена неведнъж са споделяли, че като че ли критерия на феновете към тях е завишен и заради това трябва да бъдат много внимателни, когато подготвят индивидуални или общи проекти. И двете изпълнителки, които са приятелки, се притесняват от пускането на недостатъчно хитова песен, която би разочаровала публиката им.

"Оставаме на педал нещата, но пък няма какво да се разстройват феновете. Едно забавяне за някои, които много очакват песента, е разочарование, но пък ние не можем да си позволим да пуснем нещо, което не ни харесва. Другото, което е важно - ние отделно, самостоятелно си задоволяваме желанията на нашите фенове с нови песни" - сподели Галена, с което недвусмислено показа, че не са се отказали от намерението си за втора сценична колаборация, пише blife.bg.

Първата им обща песен "Хайде, откажи ме" се радваше на голям успех, а специално за видеото двете най-хитови певици пътуваха до Дубай, за да подготвят приятна изненада за феновете си.