Нови нещастия споходили нахаканата миска Антония Петрова по време на морската й почивка в Слънчев бряг. Според сведения на служители от хотела в който е отседнала, в последната събота тя дори не си и подала носа извън стаята и непрекъснато се оплаквала от силни болки в областта на корема.

В следобедните часове пък към помещението се устремил и лекарски екип, който по всяка вероятност е извършил преглед на болната красавица. Докторът обаче не поискал да издаде какъв е проблемът на познатата като Мис Крокодил дама и само загадъчно казал, че става въпрос за ''женски работи''.

Това веднага дало възможност на служителите да говорят, че Антония била от жените, които стават особено нервни като им дойдат гости от Червен бряг и по няколко дни не са в състояние да свършат каквото и да било. Клюките им се подклаждали и от виковете, които се чували периодично от стаята на скандалната манекенка.

Край на всички догадки обаче сложил готвачът на хотела, който пристигнал за нощна смяна. Кухненският специалист разкрил без много увъртания, че предната вечер Петрова малко попрекалила с пикантните ястия и изяла цели купчини с морски деликатеси. Искала да си опита от всичко – риби, омари, раци и скариди, и това е най – вероятната причина за нейното неразположение. За никого не е тайна, че прекомерната консумация на подобни продукти води до сериозни разстройства в стомашно – чревния тракт, пише skandalno.net.