Емануела определено впечатли феновете с поредния си предизвикателен проект.

"Ром-пом-пом" излезе в началото на август и само за няколко дни успя да разбуни духовете.

Из коментарите на меломаните могат да се прочетат всякакви мнения, но преобладават суперлативите както за парчето, така и за видеоклипа.

"Ром-пом-пом" влезе с летящ старт в класацията на Signal.bg "Топ видеоклип". Подкрепата за новия проект на звездата на Ара Мюзик няма как да не ни подсказва, че е успяла да ангажира вниманието на огромна част от публиката.

В свое интервщ Емануела заяви: "Авторът на парчето е Мартин Биолчев, а на видеото е Деан Миличевич и всеки си пречупва през собствената призма как да звучи парчето. Когато изпратих песента на Деян, той ми каза: "Ще направя каквото аз искам, не каквото ти кажеш". Единствено държах да бъда с черни лещи. Изцяло визиите са негови, по никакъв начин не съм се бъркала в нищо. Той ми каза: "Идваш в Белград, снимаме клипа и си тръгваш!" - обяснява изпълнителката пред Signal.bg.

В клипа към "Ром-пом-пом" я виждаме с руса коса, после без коса, дори преобразена като афроамериканка и почти неразпознаваема.

"Най-странна ми беше визията с голата глава, защото не знаех как ще се приеме и беше малко стресиращо, но обещах, че няма да казвам нищо и ще се оставя да ме направи такава, каквато той пожелае. За мен тази визия беше най-фрапираща" - разказва певицата.

Емануела не крие, че целта и е във всеки проект да бъде максимално различна и да изненадва публиката, дори и с по-дръзки решения. "Аз гледам винаги да съм различна и точно заради това исках Деян да направи видеото. Когато обсъждахме кой ще снима клипа, Виктор Касъмов - моят продуцент, каза: "Най-добре Деян да го направи, защото той ще направи нещо различно" - и точно така стана, за което много се радвам. Занапред ще гледам да правя такива проекти, които да са различни" - подчерта тя.

Интересна е и историята за това как хитовата певица е стигнала до мелодията на песента. "Когато чух песента, не знаех, че е на Мартин Биолчев, след това разбрах, че е негова. Когато казах на Росен Димитров коя песен съм си харесала, той отвърна: "Аз я знам тази песен". Самата песен е много интересна, дори и на руски...".