Никол Кидман продаде апартамента си в Ню Йорк. Актрисата се раздели с жилището срещу „скромната" сума от 16 милиона долара.

Звездата се „отърва" от луксозното гнезденце, разположено на дванайстия етаж на кокетна сграда с изглед към река Хъдсън.

Мястото е изключително привлекателно за знаменитостите - според запознати Хю Джакман притежава апартамент там, а Джим Кери смята в скоро време също да се сдобие с жилище в този район.

Продажбата предизвика много слухове и спекулации, въпреки че звездата притежава още един апартамент в космополитния град.

Според някои американски медии, Кидман и семейството й смятат да се преместят в Австралия, където също притежават уютно жилище.

Близки до актрисата споделят, че тя не е споменавала подобни планове, но за тях няма да е изненада, ако Никол все пак заживее в Сидни:

„Никол и съпругът й много обичат Австралия. Те ходят там, за да си починат, да прекарат малко време заедно - като семейство. Двамата си купиха апартамент в Сидни и не е изключено след време да се преместят, но засега тя не е споменавала нищо по въпроса."