Красимир Кочев и Малина вече не са заедно. И този път раздялата им е окончателна, разкриват близки до известния борец.

Двамата бяха една от най-одумваните светски двойки, а кръшната певица не спираше да се хвали, че този път наистина е намерила любовта. Завинаги. Оказа се обаче, че не е така.

За да стане ясно на всички, че Кочев е скъсал с нея, боецът направи презентация на новата си тръпка по време на турнира по ММА от серията "Максфайт" в Свети Влас. Там Красимир резервира централна маса пред ринга за приятелите си, както и за сексапилната млада брюнетка, която според запознати му е взела акъла.

Припомняме:

Първите слухове за раздяла между Краси и Малина тръгнаха още през миналата година. Тогава той я заряза заради блондинка, която по нищо не отговаряше на нейната класа. След кратката афера борецът се върна отново при певицата с обещания изневярата да не се повтаря никога. Оказа се, че обаче, че ангелът му е слаб... Самият Кочев твърдял, че след Малина за дълго време няма да бъде с друга жена. Мъката му очевидно е изтраяла съвсем кратко, защото той успя да й намери заместничка дни след раздялата.

И докато бившият пъчи мускули пред публика, фолк певицата очевидно страда. Тя даде серия от тъжни интервюта, в които признава единствено, че винаги е работила много усилено, за да постигне каквито и да е успехи:

“Работих, тренирах усилено, фитнесът също много ми помогна, бях във физическа кондиция”, признава Малина. От думите й най-малкото става ясно, че ще се опита по всякакъв начин да изтласка спомените за съвместните мигове с ММА-боеца.

Снимка: Bulphoto