Танцьорката станала известна с балет „Сатен” Галя Христова се скара с бившия си шеф Слави Трифонов.

Това се случи преди дни след фитнес тренировка в залата на столичен 5-звезден хотел. Дългия редовно ходел там да помпа мускули.

„Искаш да ми крадеш балерините ли, ма?” – креснал Слави на Галя. „Сега съм им намерил работа и няма да ти се получи” – продължил да се заяжда Слави.

Водещият така се изнервил от срещата, че още с влизането във фитнеса подал на дежурния администратор диск със свои песни, пише „България днес”, цитира kliuki.bg. Държал те да озвучават салона, докато той и охраната му се потят на уредите.

Слави въобще не се интересувал от предпочитанията на останалите фитнес клиенти, а те не останали във възторг от факта, че са принудени да слушат чалгата му.

Шоуменът имал и друг неприятен за околните навик, разказват редовни клиенти на залата. Обичал да се спре до някой от спортуващите и започвал да му дава акъл кое упражнение как да изпълнява.

Припомняме, че от есента Трифонов започва два нови проекта – „Предизвикателството” и „Имитаторът”.

В първия всяка от балерините му в „Магаданс” ще танцува с произволен зрител, а жури ще определя победителя, справил се най-добре със задачата.