Деси бе коронясана за Мис Силикон от нападателя Валери Божинов и от съпругата му Николета. Оттогава до днес колеги на футболиста всеки ден му звънят, за да го молят за телфона на Десислава

''Радвам се, че именно от Валери и Николета получих короната. Но истината е, че не си падам по футболисти. Имам мъж до себе си, но той не иска да влиза в светските хроники'' – споделя госпожица Младенова.
Десислава Младенова

''На мен също не ми е приятно, че имиджът на момичетата, които участват в конкурси, е на проститутки и к*рви. Не всички са такива. Лошото е, че има прекалено много надпревари за красавици, голяма част от тях са излишни'' – твърди Деси, цитира kliuki.bg.

Тя е разочарована от падането на Ваня Стамболова и Ивет Лалова в техните дисциплини на олимпиадата в Лондон. Самата Деси е тренирала този спорт цели 15 години. ''Леката атлетика ми помага и до днес да изглеждам перфектно. Започнах да ходя на стадиона на шега след това ми хареса и останах. Станах три пъти републиканска шампионка, имам сребърен и бронзов медал от балкански игри'' – научаваме от Десислава.

Сега Мис Силикон е по-далеч от спорта, но това не й пречи да поддържа и демонстрира перфектни форми. ''В началото мъжът ми леко се притесняваше, че ще участвам в конкурса, но след това разбра, че няма нищо лошо'' – разказва Десислава Младенова.