Мечтата на милиони тийнейджърки по света Джъстин Бийбър разкри, че е бил на косъм да сложи край на музикалната си кариера.

Джъстин Бийбър призна в интервю за британското списание Fabulous, че след скандала с бащинство най-доброто решение му се е струвало да сложи край на кариерата си като изпълнител.

Миналата година една млада жена, Марая Ийтър, преобърна живота на канадския певец с обявяването, че 17-годишният тогава Бийбър е баща на детето й.

Докато Марая настояваше за ДНК-тест, Джъстин всячески избягваше контакти с медиите, припомня ibtimes.co.uk. Именно тогава той е обмислял сериозно дали да не се откаже от сцената и да продължи живота си като нормален тийнейджър, пишат от inews.bg.

"В началото на цялата история бях във Флорида, далеч от приятелите и семейството ми и бях много тъжен", признава днес Джъстин. "Бях стигнал дотам да си мисля: "Не искам да правя това. Просто искам да бъда нормален”. Беше трудно, защото никога преди не бях преминал през подобно нещо.”

В крайна сметка, благодарение на наставника си, Ъшър, Бийбър се отказва от плановете си, стигайки до прозрението, че "Всичко, което боли, накрая те прави по-силен. Трябва да се учим от трудните неща, които ни се случват."