Йордан Йончев-Гъмзата и Борис Солтарийски призваха, че харесват точно определен тип жени, който тотално съвпада за двамата. Засега не се е случвало единият да хареся някоя, а другият да не я одобри.

Лошото ще е, ако я харесат поотделно е никой не разбере за чувствата на другия и накрая се стигне до дуел, на който Слави по неволя ще трябва да е секундант.

Идеалът на двамата е хубаво тяло, голям, но не и огромен бюст, липса на силикон в него, интелигентна и с чувство за хумор.

Гъмзата е по-малко рисков от такава случка, защото все пак е женен, но това не пречи на любовта, нали?

По-опасно е при Борис, който е необвързан и мечтае не само да се влюби, но и да създаде семейство. Не ми е допрел още ножът до кокала, но все пак не мога да чакам още десетина години, разсъждава Солтарийски.

Той за мъка на почитателите си отрече, че има интимни отношения дуетната си половинка Аксиния. Ние сме приятели, а любовта пречи на работата, каза той.

Двамата с Гъмзата разказват за срещи с фенки и конфузни ситуации. Една хванала Борис за ръката и така го дръпнала към себе си, че той едва не паднал отгоре й през очите на всички.

Друга пък, изпаднала в екстаз, показала на Гъмзата бельото си. Той не казва какво е видял, но твърди, че е изпаднал в шок от гледката. Друга пък поискала да й даде автограф върху сутиена й.