Даяна Рос е готова да се грижи за децата на Майкъл Джексън, ако двойното попечителство на баба им Катрин и братовчед им Тито Джо Джаксън "TJ" не проработи.

Легендарната певица иска да стане резервен настойник за Принс, Парис и Бланкет, на които е кръстница, ако това се наложи.

Член на семейството, който е присъствал по време на скорошна среща между певицата и наследниците на Джако казал пред медиите: "За първи път Даяна е готова да се намеси. Никога не е била по-твърда."

След неотдавнашната драмата в семейство Джексън, майката на покойния крал на попа загуби и след това си върна частично настойничеството над внуците си.

Източникът добавил: "След смъртта на Майкъл през 2009 година, Даяна редовно се обаждаше на децата, за да види дали те имат нужда от съвет или нещо друго.''

68-годишната певица е заявила, че враждуващите членове на клана Джексън са сътворили "каша с децата на Майкъл". Даяна е загрижена за тях и не е сигурна дали 82-годишната Катрин успява да се справи с отговорността за децата.