Скандално домашно порно на фитнес инструктора на звездите Лазар Ангелов обикаля Интернет и събира фенове сред родните порно маниаци.

Лазар е личен треньор на много фолк звезди, сред които и Камелия.

Освен това подготвя и родни спортисти.

Горещите сцени са разпоространени лично от участниците във видеото - Лазар и приятелката му Илиана Георгиева.

*Илиана Георгиева

Момичето с гордост е споделило видео файла в популярен сайт, а коментарите под торента са предимно възхваляващи секса между двамата:

"Твърде е добро за да е българско :) Най-накрая нещо по-различно от космат дебеланко и целулитната му приятелка. Някой знае ли името на мъжа ?", "Добро е, чак да не повярваш, че е BG".

Припомняме, че наскоро Лазар бе забъркан в гей скандал, който вероятно е и причината Лазар да покаже ''достойнството'' си пред цяла България.

Претендентка за титлата „Мис България” заяви: "Извинявайте много, ама за мен това не може да е истински мъж. На сесиите му го гримират и му рисуват брадата и „плочките“, за да изглежда по-внушително. Това ако не е метросексуалност, то какво е? Истинска икона за гейовете по света – „въоръжен“ с гири, а в същото време с очна линия. Особено много ме радва, когато съчетава розови потници с прозрачни ризки, задължително на дупки или максимално показващи съдържанието под тях. На моменти ми напомня на Принс или Джордж Майкъл. Мога да кажа и доста по-цинични неща, но мисля да се въздържа. Да речем само, че от лично мои... източници (предимно женски) зная, че и в онова – другото отношение не представлява нищо особено, ако ме разбирате правилно“, заяви тогава участничката в конкурса.