С много кръв и екшън ще бъде изпълнен следващият сезон на "Седем часа разлика", който се снима в момента.

"Всеки ден" научи, че на екрана на бТВ зрителите ще видят куп обрати, които дори не са си помисляли, пише slava.bg.

Освен нови любовни афери, ще има доста смърт. Според източници засега сигурната жертва е Боян, братът на съдия Таня Стоева. При какви обстоятелства той ще загине в САЩ, тепърва ще става ясно.

Известната му кака съдийка също ще е на косъм от смъртта. Опит за покушение върху нея ще има и най-вероятно в дъното му ще бъде Милото.

Скандалната дама обаче ще оцелее, което автоматично дава заявка за още един сезон на сериала и не е изключено любовта между нея и прокурор Иван Иванов да пламне отново. Тук обаче отново ще се намеси Гончев, чиито чувства към Таня не са угаснали.

В действието ще влезе и нов герой, чиято роля ще бъде от особено значение. Актьорът пък, който ще  се превъплъти в нея, е Любен Чаталов, който вече е на снимачната площадка.

Интересно развитие чака и адвокат  Пол Станкоф, който в последната серия заяви желанието си да се върне в България.

Кой и как ще го посрещне у нас, ще разберем наесен, като със сигурност сценаристите са му замислили изненади с български привкус.

Мая все пак ще се види с баща си, но не за дълго.  Зрителите очакват с интерес и развръзката на любовния триъгълник между Аги, бай Юнал и шофьора Васил. Кого ще избере в крайна сметка тя и дали няма да съжалява за избора си?

Доста работа чака сценаристите и по отношение на образа на обърканата Мая.

Тийнейджърката, която отблъсна Тео, сега отново ще се впусне в търсене на любовта и май никой няма да се изненада, че ще я открие в лицето на Роки, когото иначе ненавиждаше.

Семейство Стефанакови пък ги чака поредната раздяла, която този път ще завърши с развод.