Вероника сбъдна мечтата си – първият й бутик вече е факт.

На 26 юли в Бургас отвори врати бутиковият магазин за дрехи със собственик Вероника.

На събитието присъстваха много гости и приятели на певицата, сред които и нейни колеги, дошли да споделят радостта от новото й начинание.

Всички модели от първата колекция са по идея на самата певица и са изработени от висококачествени платове и материали, внос от Англия, Германия, Австралия, Япония и Италия, следвайки изчистена и елегантна линия.

Освен с лимитирана серия облекла с ръчно изработени пагони, туники, рокли, поли, панталони, ризи и гащеризони от висококачествени материи в актуални цветове и кройки, подчертаващи женския силует, магазинът очарова гостите си и със своя дизайн.

В основата на всичко е еклектиката – стил в изкуството, съчетаващ елементи от различни епохи. Модерният дизайн на магазина е допълнен идеално с декори от първоосновите на модния бранш – ръчна и крачна шевна машина, ютия на въглища, виенска закачалка, картини и снимки от зората на модата, запазени броеве на модни списания от 80-те години.

Откриването на самия магазин продължи повече от 6 часа, като през цялото време пристигаха хора, показващи огромното си уважение и възхищение от новото амплоа на Вероника.

Специални гости бяха нейни приятели от Кипър и Сингапур, пристигнали веднага след кацането си на българска земя, за да й пожелаят успех. Колежката й Магда също не пропусна лично да поздрави приятелката си, а също така и си набеляза няколко модела, с които да се появява на своите сценични изяви и участия.