Чисто новият крайслер на Кичка Бодурова бе надран с пирон по-малко от месец след като певицата го подкара.

Возилото е модел 300 и струва около 50 000 лв. С него тя се появи на фестивала „Бургас и морето", където участваше в рецитала с най-любимите морски песни по случай 30-ото юбилейно издание с авторската си песен „Помниш ли, море".

След като свършило участието й, тя подкарала колата и я паркирала пред хотел „България" в центъра на родния си град, където е мястото за най-специалните гости на хотела. По-късно през нощта автомобилът е преместен на охраняемия паркинг и именно тогава е станал инцидентът.

„На сутринта, като станахме да си тръгваме, видях, че и трите врати са надрани - с пирон ли, с ключове ли... но при всички случаи с .добри" чувства, предполагам", коментира пред „Телеграф" изпълнителката на „Помниш ли, море".

Почетната гражданка на Бургас извикала полиция и станал голям панаир пред хотела, тъй като колата й е съсипана на охраняемия паркинг, разказаха присъствали. Завистта я споходила още при пристигането й пред Летния театър.

Веднага бил пуснат слух, че Кичка е дошла от Америка с бентли", и цялата публика и колегите зад кулисите не спирали да я одумват. „Не мога да кажа кой е, възможно е и да е колега" - така отговори певицата на въпроса за предполагаем извършител. Тя разкри, че е купила крайслера от Америка и все още е с американски номера.

Има голяма застраховка, която ще покрие разходите по ремонта. Бодурова лото е изпратено през февруари по кораб от, САЩ, който е пропътувал хиляди мили по морета и океани, докато пристигне през юни в Белград, откъдето го е взела. „Подхвърляха ми на няколко пъти, сноб, но исках малко по-голяма и удобна кола", каза още Кичка.