Съвсем скоро ще се появи толкова дългоочаквания клип на Малина към най-новата й песен  "Двойници".

В предаването "Звездно" певицата сподели, че това е проект, който подготвя повече от осем месеца, тъй като желанието й е било да изпипа всичко в детайли.

"Нещата може и по-бавно да стават, но важното е  да се получават на финала", сподели певицата. Тя разкри, че най-много държи на качеството, затова има много по-малко песни и не е толкова продуктивна, колкото нейните колеги, но това не означава че е по-малко качествена. Малина разказва, че "Двойници" е страхотна симбиоза между текст и ритъм, с много стойностен текст и носи страхотно настроение.

Относно видеоклипа, певицата споделя, че най-трудно за нея е било да реши как да изглежда в него и какво иска да покаже. Една от сцените във видеото е била едно от най-трудните неща, които е правила в живота си, тъй като самото изпълнение на "каскадата" би било истинско предизвикателство дори за професионален акробат.

"Действието се развива на няколко метра над земята, аз буквално "летя", държейки се само на 2 куки", разказа певицата. Тя смята, че тренировките във фитнеса и дългите репетиции много са й помогнали, за да успее да се справи със сложните акробатични движения.