Пословичната близост между фолк певицата Ивана и нейната най – вярна сподвижничка Стояна е на път да остане в историята, след като между двете избухнал битов скандал.

Колкото и дребна да изглеждала първоначално свадата, последствията от нея можели да се окажат огромни и за двете страни.

Караницата започнала, когато Стояна заявилана шефката си, че желае през това лято да почива със семейството си. Ивана обаче се възпротивила, защото сега имала много ангажименти, за които музикантката й трябвала. Стояна обаче останала непреклонна и напрежението ескалирало в буен скандал.

Според основната версия, Стояна това лято искала да изкара поне една седмица в Турция със съпруга и детенцето си, през която да си почине поне малко от работните ангажименти. Оказало се обаче, че Ивана съвсем не е съгласна с нейните намерения и по най – категоричен начин отказала да я пусне, пише skandalno.net.

Нещата приели трагичен за музикалното дуо обрат, когато Стояна казала, че повече няма нерви да издържа когото и да било. Тя депозирала оставката си и заявила, че ще промени мнението си единствено, ако Ивана й даде позволение да отиде на почивка. Какъв е отговорът на певицата все още не е ясно.