Фолк дивата Райна спечели симпатиите на феновете на лекия жанр с перфектното си тяло.

Македонското девойче редовно публикува снимки в своята страница във Фейсбук, от които ясно личи, че е в перфектна форма.

Райна може би е единствената фолк певица, която категорично отказва да се подложи на хирургическа интервенция и да уголеми бюста си, пише kliuki.bg.

Брюнетката залага на естествената красота и е достойна конкуренция на повечето свои силиконови колежки.

Пилето на поп фолка доказа, че една певица може да бъде едновременно красива, талантлива и умна.

Всеизвестен факт е, че завърши специалност „Психология” в Нов Български Университет. Освен това изпълнителката набляга на изучаването на чужди езици, като в момента усилено работи над английския си.

Последните снимки, които изпълнителката постна в социалната мрежа, предизвикаха десетки коментари, повечето от които положителни. “Прекрасна си Райна”, “Много си хубава”, “Имаш страхотно тяло”, “Много секси и красива”, “Имаш прекрасно тяло и знаеш как да го поддържаш” са само част от коментарите на феновете на певицата, които искрено се възхищават на красотата й.

Видно е, че Райна има изключително стегнато тяло, което е резултат както от усилени тренировки, така и от танците, защото брюнетката залага не само на гласа и визията си, за да забавлява почитателите си, но и на огнените ритми.

Вижте още секси снимки на Райна във фотогалерията:

Райна по бански