Устатият телевизионер Милен Цветков и оплешивелият Део ще са най – вероятните водещи в новия сезон на ''ВИП Брадър'', издадоха хора от екипа на продуцента Нико Тупарев.

Пазарлъкът с двамата бил почти финализиран, защото те не летели из облаците и се съгласили на съвсем реални хонорари, които се вписвали напълно в разчетите.

Все още не е ясно за колко се договарят Милен и шефовете на телевизионното риалити. Според непотвърдени до момента слухове, Цветков кандисал на много по – малко от космическите 300 000 лева, които изиска например Азис, за да поеме микрофона на коментаторското място, пише skandalno.net.

Вторият водещ на предаването почти сигурно щял да е ухиленият шоумен Део, който не блести с кой знае какви качества, но за сметка на това е добър в сметките и усеща колко може да поиска. Поведението му пред камера не било толкова натрапчиво, което също допринасяло за неговия избор.

Човекът – икона на ''Брадър'' фамилията Ники Кънчев пък най – вероятно ще остане с пръст в уста. Според слуховете, на този етап той бил тотално отхвърлен от продуцентите, защото вече съвсем не бил интересен на хората. За това обаче Кънчев в момента обмислял да заведе съдебен иск срещу продуцентите, защото съществувал договор, според който той трябвало да участва под някаква форма в предстоящото издание.