Водещият на Нова тв Милен Цветков заряза преждевременно морето, за да се прибере в София. Причината е, че всеки момент се очаква приятелката му Ивета да го дари с рожба.

"Бях на къмпинг "Градина" с дъщеря си Калина", разказа журналистът. Заради очакваното събитие обаче трябвало да се раздели с вълните и така изкара голяма част от рождения си ден на път. На въпрос дали вече е ясно кога ще се появи бебето, той обясни, че няма план за тези неща и няма да се роди със секцио.

Разкритието, че водещият ще става татко за втори път направи екипът на предаването "На кафе" през март. Тогава пред Гала той призна, че дъщеря му Калина много се зарадвала, когато разбрала за бъдещето бебе и искала да се сдобие със сестричка.

Калина (15 г.), дъщерята на Милен от първия му брак, живее в Холандия с майка си. Ваканциите си обикновено тя изкарва с Цветков в България.

Къмпинг "Градина" пък е сред предпочитаните места за почивка и на други колеги на Милен. Водещата на централните новини на Нова тв Галя Щърбева направи "директно включване" оттам, като изгря на корицата на сп. "Ева" от плажа, пише lifestyle.bg.